Club de Tennis les Fonts

El Club de Tennis Les Fonts es va fundar l’any 1956 com un espai on pares i fills poguessin fer esport i relacionar-se. Va començar sent un Club d’estiueig on famílies d’arreu del poble es trobaven per celebrar tot tipus de festes: Concerts, concursos de disfresses, jornades esportives, jocs olímpics… i encara avui es pot gaudir d’aquests bons moments.
Amb els anys, el CLub ha anat creixent i adequant les seves instal·lacions a la demanda social del moment. És per aquest motiu que, en els darrers anys, el Club Tennis Les Fonts ha vist crèixer notablement el seu nombre de socis arribant a superar els 500. Com a Club esportiu, els esports de raqueta, tennis i frontó van ser juntament amb el hockey sala els més venerats del moment en les dècades del 70, 80 i 90.
En l’any 2005 el pàdel ha estat l’esport que més es practica, arribant a tenir 3 equips femenins i 2 masculins a la lliga comarcal. I com que és un Club de famílies i per famílies, també s’ofereixen altres activitats com el campus d’estiu, que és un dels atractius més consolidats que es desenvolupa any rere any.
El Club de Tennis Les Fonts, tot i ser un Club «petit», ha estat sempre un lloc molt familiar on encara a dia d’avui segueixen participant diferents generacions de socis fundadors.
Eva López  · Presidència

Gestió del Club

Presidencia

Eva Lopez

Tesoreria

Eva Caro
Isabel Osuna

Recepció i Secretaría

Nacho Ruiz

Manteniment

Juan Baena 
Victor Campillo

Esports

Fernando Perez 
Isabel Rodriguez

Comunicació, Social i Esdeveniments

Ángel Mellado
Dani Guerra
Alex López